Ajuntament de Les Coves de Vinromà

ADL

 

AGENCIA DE OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Els serveis que ofereix l’Agència d’ocupació i Desenvolupament local, va dirigit a les persones del municipi de Les Coves de Vinromà.
És un servei que l’Ajuntament de Les Coves ha ficat en funcionament amb l’intenció de promoure el desenvolupament social del municipi. A més a més, intenta afavorir la creació de treball i millorar la formació de desempleats i treballadors.

Desenvolupar, implementar i/o coordinar les mesures relacionades amb les polítiques de desenvolupament rural. Difondre i estimular l’activitat empresarial entre desocupats i emprendedors. Realitzar tasques de dinamització social, creació i desenvolupament d’instruments participatius.

SERVEIS QUE S’OFEREIXEN

  • Informació sobre ofertes de treball: Públiques, privades publicades en premsa, cursos de formació i beques.
  • Orientació per a la recerca de feina: El seu objectiu és orientar a les persones desempleades o en actiu dels recursos de formació i treball als que poden accedir per tal d’augmentar les seues possibilitats de trobar treball.
  • Informació sobre el mercat de treball: Respondre als dubtes i demandes d’informació concreta sobre el mercat de treball.
  • Tècniques de recerca de feina: El seu objectiu és que les persones que estiguen buscant feina sàpiguen cóm fer el Curriculum Vitae i cóm afrontar el procés de selecció i donar resposta a diferents proves
  • Sevei d’assesorament a emprendedors.
  • Programes de Treball.
  • Informació sobre ajudes i subvencions.
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal